Hitta Stövare
[Visa fler artiklar]

Svenska Stövarklubben har satsat en hel del tid och pengar på att försöka få till ett nytt presentationsprogram för jaktprov och utställningar. Programmet heter Hitta Stövare och har tillsammans med Svenska Älghundsklubben utvecklats och kommer att vidareutvecklas för att passa den typ av informationsbehov som Svenska Stövarklubbens medlemmar har gällande stövare. Tanken är också att avelsansvariga och avelsråd får ett enkelt och lättmanövrerat verktyg för att göra provparningar och se veterinärdata hos olika individer. Här kan också tik och hanhundsägare laborerera fram en ”Önskevalp”.
Vi väljer att presentera programmet för våra medlemmar redan nu innan jul även om vi har lite arbete kvar att göra. T ex har vi nu endast proven från de gamla reglerna inne i programmet. Ganska snart i januari 2018 hoppas vi ha även de nya provens resultat inne för kalenderåret 2017. Även en del buggar kan finnas i programmet som även de kommer att rättas vart efter dessa upptäcks. Här får vi med största sannolikhet en hel del hjälp av våra medlemmar när programmet börjar användas.

Viktigt är nu att vi har en del överseende med att fel kan finnas och att vi hjälps åt att finna dem. Synpunkter och felrapportering kan göras till andreas.johansson@stovare.se

Programmet hittar ni mitt på Svenska Stövarklubbens hemsida på knappen ”Hitta Stövare”.

Håll till godo så länge och en riktigt god jul tillönskas alla stövarvänner.

Andreas Johansson

Publ:2017-12-22 17:19:03
Publicerad av Andreas Johansson

 
Nyheter från Jaktjournalen
 Faceboook


Faceboook

Pinewood
Centaura
Primapetpremium
Hannäs Alu-Flex
Orion Pharma
Svenska Foder
Svenska Foder
Copyright © 2006 - 2019, Svenska Stövarklubben. Webmaster
Antal besökare på sidan (sedan 11/3-07) 2070505st. Snitt per dag 461 .
Senaste besök var 2019-06-25, 17:32:34