SvStk styrelsemöte och ordförandekonferens
[Visa fler artiklar]

Svenska stövarklubben genomförde under helgen styrelsemöte med efterföljande ordförandekonferens. Konferensen syftade bl.a till att diskutera framtidsfrågor som resultatredovisning och avel. Arbetssätt, medlemsfrågor och information om SM, NM samt inte minst ”vardagsfrågor” sett ur lokalklubbs- och rasföreningsperspektiv stod också på programmet. Det blev givande diskussioner och erfarenhetsutbyte.

Dagen slutade dock lite i moll då styrelsens sekreterare Thommy Sundell och utställnings- och jaktprovsansvarig Göran Johansson aviserade sina avgångar ur styrelsen med omedelbar verkan.

Dessa avhopp tillsammans, med att tidigare om ordförande Freddy Kjellströms avgick för någon vecka sedan gör att styrelsen blir kraftigt decimerad vilket innebär att styrelsen kommer att ta ett omtag i arbetssätt samt vilka frågor som skall prioriteras intill kommande fullmäktige 2020. Valberedningens ordförande deltog i mötet och är således informerad om läget. Owe Karlsson har nu gått upp som ordförande och Tomas Lööf som vice ordförande i SvStk styrelse tills vidare.


Publ:2019-03-25 13:32:15
Publicerad av Gunnar Petersson

 
Nyheter från Jaktjournalen
 Faceboook


Faceboook

Brit-Sweden

Pinewood
Centaura
Primapetpremium
Hannäs Alu-Flex
Orion Pharma
Svenska Foder
Svenska Foder
Copyright © 2006 - 2019, Svenska Stövarklubben. Webmaster
Antal besökare på sidan (sedan 11/3-07) 2093027st. Snitt per dag 457 .
Senaste besök var 2019-09-22, 18:53:26